MS General Trading s-a infiintat in anul 1994 avand la acea vreme ca obiect de activitate proiectarea si executia de caroserii (izoterme si frigorifice) pentru autoutilitare, remorci si semiremorci. Intre timp activitatea companiei s-a diversificat, astfel, in momentul de fata ea este structurata pe doua divizii: metal si lemn.


Compania realizeaza dupa proiecte proprii confectii metalice, ansamble, subansamble si S.D.V.-uri (scule, dispozitive si verificatoare) pentru industria auto.


Un sector aparte il constituie fierul forjat ornamental executat la comanda si anume: porti, garduri, balustrade, copertine, obiecte pentru decoratiuni, lucrari speciale si de restaurare. In executia lucrarilor din fier forjat, sunt abordate  metodele traditionale specifice, aceste lucrari putand fi realizate prin diferite norme, in functie de solicitarile beneficiarului.


O alta activitate a companiei noastre o constituie exectutia de mobilier pentru birouri, spatii comercile, standuri expozitionale, unitati de invatamant, mobilier casnic.